Actualitat

Estigues al dia

 

Benvingut a la secció de notícies de la nostra gestoria fiscal, laboral i comptable. Aquí trobaràs informació rellevant i actualitzada sobre canvis en normatives i legislacions que afecten a la teva empresa. Mantingues't al dia i no dubtis a consultar-nos qualsevol dubte o necessitat que tinguis en matèria fiscal, laboral o comptable. Estem aquí per ajudar-te.


ATENCIÓ, MULTA DE 2639 EUROS DE MITJA PER NO PRESENTAR ELS COMPTES ANUALS AL 2022

L’Institut de Comptabilitat i Auditoria de Comptes. (ICAC) ha publicat a la seva Memòria d’Activitats de 2022, en la qual informa sobre l’actuació reguladora de supervisió feta per aquest mateix organisme durant l’anterior any. En aquesta memòria inclouen dades interesants sobre sancions per incompliment de l’obligació de presentar els comptes anuals.  

 

ENDETA: ESTRATÈGIA NACIONAL D'IMPULS DEL TREBALL AUTÒNOM 2022-2027

El Ministeri de Treball i Economia Social ha presentat la nova Estratègia d'impuls, un nou sistema de cotització per als treballadors per compte propi o autònoms ENDITA 2022-2027, es presenta com una guia de mesures concretes per a la modernització i l'enfortiment general del treball autònom a Espanya.


Informació extreta de: https://www.supercontable.com/pag/documentos/comentarios/novedades_contables_2013_2014.htm