Subvenció del Programa 30 Plus

El Servei d'Ocupació de Mataró, en col·laboració amb el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC), ofereix a les empreses del Maresme, a través d’una nova edició del Programa 30 Plus, ajuts a la contractació de noves persones treballadores.

 

La subvenció pot ser de 6 a 9 mesos, amb un import de 1.260 €/mes.

 

L'objectiu és facilitar la inserció laboral a persones majors de 30 anys, en situació d'atur, amb dificultats d'accés al mercat de treball i amb l’obligatorietat de realitzar formació per millorar les seves competències relacionades amb el lloc a cobrir.

 

Consulta tots els requisits i emplena el formulari de sol·licitud per publicar la teva oferta.

 

Característiques del programa

 • Contracte de treball subvencionat com a mínim de 6 mesos; amb un mínim 20h de jornada setmanal.
 • Terminis per iniciar contractació:
  • per a contractes de més de 6 mesos i fins a un període subvencionable de màxim 9 mesos : inicis de contracte fins a l' 01/01/2024
  • per a contractes de 6 mesos: inicis de contracte fins a l'01/04/2024.
 • No seran compatibles els contractes d'interinitat, relleu ni substitució de persones treballadores amb reserva de lloc de treball.
 • La retribució ha de ser la corresponent al conveni i a la categoria professional i, en cap cas, inferior al SMI vigent.
 • No es podrá considerar com a candidata la persona proposada per l’empresa.
 • L’empresa no pot haver acomiadat ningú del mateix perfil o categoria professional de forma improcedent o nul o per acomiadament col·lectiu per l’òrgan judicial durant els 3 mesos anteriors a la subscripció del contracte, consultar.
 • Una mateixa empresa pot acollir fins a 5 contractes subvencionats.

Característiques de les persones participants

 • S’adreça a persones de 30 anys i més, pertanyents a un dels següents col·lectius:
  • Persones desocupades de llarga durada (persona demandant que estigui inscrita a l’Oficina de Treball en situació de desocupació un mínim de 12 mesos, continuats o no, durant els darrers 18 mesos anteriors a l’entrada de la persona al programa).
  • Persones treballadores en situació d’atur majors de 45 anys.
  • Les persones candidates han de residir a alguna de les següents poblacions: Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d'Estrac, Calella, Canet de Mar, Dosrius, Mataró, Òrrius, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Premià de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.