Novetats

Nuevas medidas para detener el incremento de casos de Covid-19 en Cataluña

(Provisionales a la espera de que salga publicado el DOGC)

Segona convocatòria d'ajuts......

Ajuts a restauració, centres d'estètica i bellesa i establiments en centres comercials- 2a convocatòria

Nova subvenció en l’àmbit de les activitats de restauració, els centres d’estètica i bellesa i els establiments comercials situats en un centre o recinte comercial, afectats econòmicament per les mesures de tancament decretades per pal·liar els efectes de la COVID-19.

Aquesta subvenció té la finalitat de reactivar i impulsar aquestes activitats davant de la situació de tancament que ha comportat la Resolució SLT/2700/2020, de 29 d'octubre, que varen implicar la suspensió d’aquestes activitats.

Modificació de les bases

El manteniment de les restriccions i tancaments decretats per als sectors de la restauració i els establiments o locals de centres o recintes comercials requereix ampliar els recursos destinats a pal·liar els perjudicis econòmics derivats d’aquestes restriccions. És per això que el Departament d’Empresa i Coneixement ha modificat les bases de la convocatòria de subvencions adreçada a aquests sectors amb l’objectiu d’incrementar els imports dels ajuts i prioritzar que els rebin aquells qui no n’han rebut cap abans. Podeu consultar el Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) que publica la modificació de les bases. En els propers dies s’obrirà la convocatòria.

Les quanties dels ajuts

·         Bars, restaurants i cafeteries: aportació de 2.000 euros.

·         Centres d’estètica i bellesa: aportació de 1.500 euros.  

·         Comerços situats dins de centres o recintes comercials: aportació de 3.000 euros.

 

 

 

Únicament hauran de presentar sol·licitud els establiments comercials situats en un centre o recinte comercial, i els establiments de restauració i estètica que no van demanar la primera convocatòria de subvencions.

 

 

 

 

 

 

 

En el cas dels establiments que ja són beneficiaris de la primera línia d’ajuts a restauració, centres d’estètica i bellesa, es procedirà a un segon pagament automàtic de l’ajut sense haver de fer cap tràmit nou.

 

Es donarà prioritat en el pagament als beneficiaris que no hagin cobrat cap ajut.

Inscripció prèvia als ajuts extraordinaris per al manteniment de l’activitat econòmica de persones autònomes i microempreses enfront la COVID-19

IMPORTANTE! REGULARIZACIÓN DE CUOTAS DE AUTÓNOMOS AÑO 2020

REGULARIZACIÓN DE CUOTAS DE AUTÓNOMOS AÑO 2020

 

INFORMACIÓN SOBRE LA EMISIÓN DE ADEUDOS EN EL MES DE NOVIEMBRE A LOS TRABAJADORES AUTÓNOMOS INCLUIDOS EN EL RÉGIMEN ESPECIAL DE TRABAJADORES POR CUENTA PROPIA O AUTÓNOMOS y EN EL RÉGIMEN ESPECIAL DE LA SEGURIDAD SOCIAL DE LOS TRABAJADORES DEL MAR
                                                                                                                                

La Seguridad Social ha programado la emisión de la cuota complementaria del mes de septiembre correspondiente al incremento de los tipos de cotización aplicado para trabajadores autónomos incluidos en el régimen especial de trabajadores por cuenta propia o autónomos y en el régimen especial de la seguridad social de los trabajadores del mar.

El aumento de los tipos de cotización aplicables a los trabajadores autónomos previsto para el ejercicio 2020 en la disposición transitoria segunda del Real Decreto-ley 28/2018, de 28 de diciembre, se hizo ya efectivo el pasado mes de octubre.

En cuanto a la regularización de los periodos anteriores, se informa de que en este mes de noviembre se procederá a regularizar la cuota del mes de septiembre. De forma que, junto con la cuota correspondiente al período de liquidación de noviembre, se va a proceder al cargo en cuenta de la complementaria de dicho mes de septiembre/2020, cuyo importe variará desde 2,84 euros, en los supuestos en que la base de cotización del trabajador sea la mínima que con carácter general está prevista para el Régimen Especial de Trabajadores Autónomos, hasta 12,21 euros, en los supuestos en que el trabajador cotice por la base máxima.

La Seguridad Social tiene previsto en breve realizar un nuevo adeudo para regularizar el resto de periodos de liquidación que quedan pendientes (enero a agosto de 2020), les mantendremos informados.

 

Arenys de Munt, 25 de noviembre de 2020;

 

 

Atentamente

Arenys Consulting Empresarial S.L.

 

 

 


 

Consulta el nostre

nou espai d'immobles!

 

Consulta productes i

serveis del teu voltant!


Segueix-nos

Seminaris


Actualitat