Novetats

ALERTEN D’UN VIRUS COINCIDINT AMB LA CAMPANYA DE RENDA

Coincidint amb el començament de la campanya de la renda, s'ha detectat una estafa informàtica en què se suplanta l'Agència Tributària.

L'Oficina de Seguretat de l'Internauta (OSI), que forma part de l'Institut Nacional de Ciberseguretat espanyol (Incibe), ha alertat que hi ha en marxa una campanya d'enviament de correus electrònics amb la finalitat d'infectar ordinadors instal·lant-hi malware, programari maliciós que infecta l'ordinador o el mòbil.

L'OSI no explica cap finalitat concreta de la instal·lació d'aquest malware.

Explica que els missatges detectats porten per títol "Acció fiscal", però que n'hi podria haver d'altres amb altres noms.

 

 

Un cop obert, el correu informa falsament d'una "acció fiscal registrada en la nostra base de dades" i ofereix un botó per "accedir a tota la informació".

Leer más

CONSIGUE TU CHEQUE DE HASTA 13.000€ POR RETRASAR TU JUBILACIÓN UN AÑO

 

  • Moncloa estudia un pago único que incentive la jubilación demorada.
  • La legislación actual realiza un 'prorrateo' que atenúa la cuantía de la mejora

El Gobierno y los agentes sociales se encuentran negociando los términos concretos de la reforma de pensiones tras el acuerdo alcanzado por los partidos para las recomendaciones del Pacto de Toledo. Uno de los puntos que se espera tener cerrado para después del verano es de la modificación del esquema de incentivos para alargar la edad de jubilación más allá de los 66 años estipulados por ley, por un lado, y también de las penalizaciones para quienes se retiran del empleo antes de la edad.

 

El Gobierno plantea la posibilidad de extender en un pago único previo al retiro la cuantía correspondiente a esa mejora, en cada caso. Para una pensión media, de 27.000 euros anuales, se calcula que éste pago podría ascender a 13.000 euros por cada año de demora.

Leer más

ÚLTIMS AJUTS ATORGATS PER AUTÒNOMS

¡ATENCIÓ!

 

LLISTAT DEL AJUTS QUE S'HAN ATORGAT ALS AUTÒNOMSJa podeu consultar el llistat per saber si us han acceptat l' ajuda de 2.000€ per autònoms.

 

A continuació us deixem, l’edicte de la <<resolució d’atorgament d’ajuts extraordinaris de la convocatòria TSF/805/2021, de març, per al manteniment de l’activitat econòmica enfront de la covid-19 per a les persones treballadores autònomes individuals o persones treballadores autònomes>>, a  on  hi podeu trobar tota la informació referent.

 

 

Mireu si ja el teniu atorgat: 

Descarga
edicte.pdf
Documento Adobe Acrobat 1.4 MB
Leer más

 

Consulta el nostre

nou espai d'immobles!

 

Consulta productes i

serveis del teu voltant!


Segueix-nos

Seminaris


Actualitat